Over Ons

FLOGOLF founders zijn Francis Speight en Astrid van den Heuvel.
Francis is geboren in Engeland en begon op 10 jarige leeftijd al met golf. Hij bleek een natuurtalent, op 15 jarige leeftijd had hij al een handicap van 1 en besloot pro te worden. Sinds 1981 is hij een ‘
PGA AA pro van de Brittisch PGA.’ 

Astrid van den Heuvel is pro, examinator en runt FLOGOLF. Ze ‘loves the game of golf” . Zij houdt van het buiten zijn en te genieten van het moment! Golf is volgens haar een spel van loslaten en accepteren en vooral niet te veel luisteren naar dat stemmetje in je hoofd. Golf helpt je in het nu te zijn “laat de vorige slag los” en “maak je nog geen zorgen over de volgende”.  Play the ball as it lies.

FLOGOLF is in 2002 (als eerste golfschool in Nederland) begonnen met de versnelde opleiding tot het GVB. Heet nu handicap 54!
Onze visie is : mensen op leuke en relaxte manier opleiden voor het golfbewijs. Vanaf de eerste dag de golfbaan opgaan zodat je vertrouwd raakt met de etiquette op de golfbaan. Uiteraard is de driving range een perfekte plaats om de beginselen te leren maar op de golfbaan leer je omgaan met de (stress) factoren die erbij komen kijken.
Flogolf biedt de Handicap 54 cursus aan waarin je zo snel mogelijk de golfbaan op gaat om zo golfbaanervaring op te doen. Verder besteden we heel veel tijd en aandacht aan de golf etiquette!! 

Je kan golf niet “echt” in een weekend leren en misschien zelfs niet in “a life time”….maar we kunnen je wel de basis leren en de gedragsregels zodat je het golfexamen kan halen en daarna begint pas het echte leren. 

Je bent van harte welkom op een FLOGOLF cursus, lets do this!

Over Ons 1
Over Ons 2
Over Ons 3