Golfbaanpermissie Halen Bij FLOGOLF

Snel je GVB (golfvaardigheidsbewijs) tegenwoordig: Golfbaanpermissie en Handicap 54 halen in één dag of 2-daagse weekend cursus van FLOGOLF. Tijdens al onze golfcursussen leer je de basistechnieken van het golfen en de theorie over etiquette en golfregels. Met een GVB / Golfbaanpermissie / Handicap 54 kun je golfen op alle golfbanen in Nederland.

GVB halen in 1 dag met HCP 54

Golfbaanpermissie (GVB) halen in één dag
  • Groepen van 1 tot 4 cursisten
  • Slechts €135
  • Geen ervaring nodig

GVB halen in 2 dagen met HCP 54

Golfbaanpermissie (GVB) halen in twee dagen
  • Groepen van 2 tot 6 cursisten
  • Slechts € 199
  • Geen ervaring nodig

Voorbereiding voor de cursus GVB halen

Je kunt deelnemen aan de GVB cursussen zonder enige golfervaring. Wel is het van belang dat je sportieve kleding draagt. Tijdens de cursus kun je gratis een golfset lenen van FLOGOLF

Get Into Golf

Is golf wat voor mij?

JA ZEKER! Golf is een geweldige sport voor iedereen van alle leeftijden: mannelijk of vrouwelijk, fit of niet fit. Het beste is om het gewoon te proberen.

Golf! Dat is een spel voor mannen van middelbare leeftijd in een geruite broek, toch?

FOUT! Golf is voor iedereen. Het is leuk, maakt je fit, vermindert stress en biedt volle longen vol frisse lucht. Een rondje golf brengt je in het NU, weg van je zorgen even heerlijk buiten een balletje in een hole krijgen ..Samen of heerlijk alleen. De beroemde 19e hole is een plek om te genieten van een drankje, je spel te bespreken en je toekomstige mededoelers te ontmoeten.

Maar is golf niet moeilijk?

HELEMAAL NIET! Met een beetje oefening sla je al snel een balletje weg.Iedereen kan het.

Bij FLOGOLF geloven we echt dat dit een spel is voor iedereen.

FLOGOLF wil meer mensen inspireren om het eens te proberen en te komen genieten van golf. Just do it and come with the FLOw.